Entartete Kunst acaba de publicar el seu primer disc. Enregistrat en directe a Dronetools i mesclat i masteritzat per Christian Songstore, el disc es publica el setembre de 2009 en format CD i vinil en edició limitada i numerada de 300 còpies. Entartete Kunst, el disc, serà distribuït per la discogràfica independent de Barcelona Bcore.

El passat dia 2 d'octubre van presentar el seu primer disc a Barcelona, i una setmana després al país Vasc acompanyats del Desvän del Macho. Full promo ' 09


L'any 1996 tres companys d'institut van començar fent versions dels seus grups favorits (Joy Division, Buzzcocks, The Stooges, Ramones, Parálisis Permanente...). El grup el formaven Miquel Cabal (veu i bateria), Àlex Gonzàlez (baix) i Rodrigo E.Zapata (guitarra). A finals de 1997 Mario Albarracín s'incorporà al grup i es féu càrrec dels teclats. Poc després entraren al grup Guillem Redolat (percussions i ferros) i Josep Miralles (bateria), mentre que Miquel Cabal passà a la veu i guitarra.

Entartete Kunst va gravar, amb aquesta formació, New Noise, una maqueta a 8 pistes que incloïa vuit temes propis i una versió de la cançó Eisbär de Grauzone. New Noise es presentà el 21 de març de 1999 a la sala Humedad Relativa. La crítica musical va descriure New Noise i, en general, la música d'Entartete Kunst com alguna cosa a mig camí entre la new wave i la no wave, citant grups com Joy Division, The Cure, Bauhaus, Sonic Youth, Pixies o Placebo entre les seves principals referències.

L'any 2000 Guillem Redolat canvià les percussions per la bateria i el grup féu diversos concerts, entre els quals destaquen el del 27 d'octubre de 2000 a La Cova del Drac, o el del 29 de setembre de 2001 a la sala KGB amb Casual i Extremaunción.

Durant el 2002, Entartete Kunst va continuar amb aquesta formació, ja consolidada: Miquel Cabal (veu i guitarra), Rodrigo E. Zapata (guitarra) Àlex Gonzàlez (baix), Mario Albarracín (teclats) i Guillem Redolat (bateria). Entartete Kunst va fer diversos concerts a la ciutat de Barcelona, presentant cançons noves. A finals d'any el grup va enllestir la seva segona maqueta: Where Have They Been?.

La gravació reflecteix, en certa manera, la progressió del grup cap a un so noise amb tocs de new wave, pop i emo. Entre les principals influències i semblances cal destacar Joy Division, The Cure, Placebo i el grup de Sant Feliu de Llobregat, Beef. La maqueta va rebre crítiques excel·lents, i el grup va participar en el festival europeu Emergenza'03, on va obtenir el segon lloc a la primera semifinal de Barcelona i va actuar a la final Acoustic Showcase Emergenza'03 amb cinc bandes més de la resta de l'Estat espanyol.

El diari AVUI va escollir Where Have They Been? com la proposta guanyadora del segon concurs de maquetes Rock&Clàssic-Senglar Rock 2003, per la qual cosa el grup va actuar al festival Senglar Rock amb altres bandes com Los Planetas, Els Pets, Lax'n'Busto, Aina, Èlena,...

Durant el 2004 Entartete Kunst va arribar a les semifinals del 6è concurs de música acústica organitzat pel Centre Garcilaso de Barcelona i va participar al Festival Tendencias, on va compartir escenari amb 12Twelve, El Columpio Asesino, Madee, Les Philippes, Velcro…

El dissenyadors d'Spastor es van posar en contacte amb el grup perquè actués a la presentació de la seva col·lecció Means to an End, dins de la Pasarel·la Gaudí de la Barcelona Fashion Week, però problemes tècnics d'última hora amb l'organització de Moda Barcelona ho van impedir. El grup va obrir el concert dels canadencs NoMeansNo al pas de la seva gira per Barcelona, va arribar als quarts de final del concurs Fmic 04 entre més de 200 bandes participants i va tancar l'any actuant amb Delorean al festival La Claqueta Sònica.

Entartete Kunst va acabar la seva etapa amb Guillem Redolat a la bateria amb la gravació de l'EP In a Lonely Place. El grup va produir i gravar tots els temes, mentre que les mescles van córrer a càrrec de Mike Alemany, d'Audiomayer. Yves Roussel els va masteritzar.

Des que el disc quedà enllestit, Nacho Maure, també bateria de Le Fou, ocupa el seient que deixà Guillem Redolat. Durant l'hivern del 2005 el grup va girar per Alemanya amb aquesta formació
i la seva demo fou seleccionada per passar a la fase final del festival Heineken Greenspace entre un total de 1174 bandes inscrites.